Ympäristönhuollon ja teollisuuden ajoneuvot

Keox valmistaa monipuoliset ja käytännölliset teollisuuden kunnossapitoajoneuvot, sekä viemäri- ja jätehuollon ajoneuvot asiakkaan toiveiden mukaan.

Kestävät ja käytännölliset tuotteemme ovat suunniteltu toimimaan kovissa olosuhteissa ympäri maailmaa. Kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa käsityönä.

 • Mikroyhdistelmät

  Mikroyhdistelmälaitteet ovat ison kaliiberin työkaluja pienessä koossa. Ne sisältävät tehokkaat imupainelaitteet, sekä tarvittavat varusteet pienessä koossa, joihin suuri auto ei sovellu.

  Lue lisää

 • Viemärihuoltoyhdistelmät

  Valmistamme viemärihuollon imu–paineautoja tilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaan. Näin varmistamme, että ajoneuvomme soveltuu parhaalla mahdollisella tavalla juuri siihen käyttöön, johon se on tarkoitettukin. Käytännöllinen, pohjoisen oloissa kestävä ja tehokas.

  Lue lisää

 • Imuautot

  Asiakaslähtöisesti räätälöidyt imuautomme tarjoavat tinkimätöntä laatua jokapäiväiseen työhön kentälle. Näin varmistamme, että ajoneuvomme soveltuu parhaalla mahdollisella tavalla juuri siihen käyttöön, johon se on tarkoitettukin.

  Lue lisää

 • Kuivaimurit

  Keox valmistaa monipuoliset ja käytännölliset teollisuuden kunnossapitoajoneuvot, sekä viemäri- ja jätehuollon autot pohjoisen oloihin. Tehokkaat kuivaimurimme ovat suunniteltu toimimaan kovissa olosuhteissa ympäri maailmaa.

  Lue lisää

 • Jäteautojen välisäiliöt

  Jätteen lajitteluun suunnitellulla välisäiliöllä tehostat jätteen lajittelua. Pakkarin lisänä välisäiliö tuo ratkaisun kustannustehokkaaseen jätteiden lajitteluun yhdellä autolla.

  Lue lisää

 • Jäteastianpesurit

  Jäteastiapesuri on mullistava uutuus markkinoilla. Pesuri vähentää jäteyhtiöiden investointikustannuksia jopa 50 % ja tehostaa jätteiden kuljetuksen ajankäyttöä huomattavasti.

  Lue lisää

 • Kierrätysmateriaalin keräys

  Kierrätettävien materiaalien keräykseen tarkoitettu laite vähentää jäteyhtiöiden investointikustannuksia jopa 50 % ja tehostaa kierrätysmateriaalien kuljetusta ja tyhjennystä huomattavasti.

  Lue lisää